Håll utkik efter ekologisk blomsterlök!

Snart är det dags att plantera de blomsterlökar och -knölar som ska blomma på sensommaren. Håll utkik efter ekologiskt certifierad blomsterlök! Många blomsterlökar – de flesta – är behandlade med kemiska bekämpningsmedel för att motstå svamp- och insektsangrepp. Men allt fler ekologiska alternativ kommer på marknaden, här sker en positiv utveckling!

Läs mer på bloggen ”Din odlarvän” från Nelsons, artikeln ”Så odlas ekologisk blomsterlök”. Där hittar man fem ekologiska dahlior – varav tre är matnyttiga för pollinerarna, däribland halskråsdahlian ”Hartenaas”.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.